Hej

För några dagar sen fann vi en påse med delvis använd motorolja, Ajax osv. Vänligen släng det där det bör slängas och lägg inte denna påsen på golvet i Miljörummet. Det finns ingen som kommer och plockar upp den. Vi har turen att vi har Ollebo väldigt nära och det är alltid påväg ut från Bunkeflo samt att de har öppet till 8 på kvällen Mån-Torsdag. Finns ingen anledning att inte slänga det där istället på rätt sätt. Samma gäller kartonger i större stolekar som knappt får plats i sopkärlen.

Låt oss tänka på varandra när det gäller dessa gemensamma ytorna, så gör vi det bättre tillsammans!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s