Hej alla grannar och medlemmar i bostadsrättsföreningen!

Den 13 maj är det tid för årsstämman 2020 och en ny styrelse skall väljas.
Vi i valberedningen behöver därför veta vilka som är intresserade av styrelsearbete under den kommande perioden.

Är du intresserad av att hjälpa till med förvaltningen av vår gemensamma egendom, av att förbättra kommunikationen, kan ekonomi eller är teknisk kunnig eller bara intresserad av att påverka ditt boende så är det just dig vi söker, meddela oss i valberedningen senast den 5 april.

Styrelsens består lämpligen av 5 ledamöter och någon/några suppleanter och då några lämnar styrelsen p.g.a. avflyttning inför kommande period, så behövs några nya goda krafter. Arbetet fördelas mellan ledamöterna efter intresse och förmåga. Visst arvode utgår och vanligtvis har man ett styrelsemöte per månad.

Anmäl ditt intresse per e-mail till valberedningen enligt nedan. Ange namn, adress och kontaktuppgifter. Skriv gärna något om dig själv också. Det går även bra att ringa till oss eller söka upp oss om du vill veta lite mer.

Izabella Hietamäki 37 C, bottenvåningen tel. 073-699 79 57, izabellasjobbmail@gmail.com

Nikita Shafi 37 B 2 vån lgh 1106 tel. 070-921 00 88, nikitacshafi@gmail.com

Vi hoppas att många hör av sig. Vi kontaktar alla som hör av sig.
Med vänliga hälsningar
Izabella och Nikita

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s