Styrelsen har vid årsskiftet sett över föreningens nuvarande parkeringssituation.
Förra året påbörjades ett samarbete med APCOA för övervakning av gäst- och boendeparkeringen för att få bukt med felaktigt användande av våra p-platser.
Denna åtgärd har varit effektiv, men vi ser även att gästplatserna står tomma i långa perioder. Då vi samtidigt har en lång kölista till boendeparkeringar så har det därför bestämts att:
den 1 februari görs samtliga gästplatser om till boendeparkering.
Det betyder också att samtliga P-platser kommer få ett nytt nr och skylt. Vi kommer att ändra och sätta upp de nya skyltarna den 31 januari. Det är därför inte tillåtet att använda gästparkeringarna efter kl. 17.00 den 31 januari.
Alla som idag har boendeparkering behåller sin parkeringsplats, men då vi behöver byta alla nummerskyltar, så ber vi alla om att den 31 januari parkera så långt ifrån staketet/husen som möjligt (ca 30-40 cm längre bak på parkeringsrutan borde vara tillräckligt för att vi ska kunna komma åt att byta skyltarna).
Alla väntar också på att få nya parkeringstillstånd; de nya tillstånden kommer såklart att matcha era nya boendeparkeringsnummer. Vi vill i samma veva passa på att tipsa om att det finns fina gästparkeringsmöjligheter vid Gottorpskolan, där även våra gäster kan
parkera dygnet runt för 5 kr/h.

Frågor kan som alltid riktas till styrelsen via kontaktformuläret på
hemsidan http://www.brfglasorten.com eller till styrelsens mailadress.
Brf.glasorten@gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s