På extrastämman i november röstades det igenom att vi skulle sätta upp ett stängsel runt vår fastighet. Kostnadsförslagen från olika leverantörer låg runt ca 250.000 SEK.
Styrelsen har sedan extrastämman förhandlat och jämfört offerter från olika företag och nu har vi skrivit avtal med Heras stängsel, som kunde ge oss ett riktigt vasst erbjudande och samtidigt matcha alla garantier etc. Vi har lyckats förhandla ner kostnaden för stängsel + montage till ca 150.000 SEK utan att gå ner i kvalitet.

Just nu planerar Heras att påbörja arbetet antingen i vecka 6 eller 7, lite beroende på vädret. Men så fort vi vet exakt vilken vecka de börjar arbetet, så kommer vi att gå ut med information om det. Arbetet beräknas ta cirka en veckas effektiv tid.

 
Det är viktigt att vi inte stör dem när de väl är på plats! De arbetar utifrån direktiv från styrelsen (enligt det beslut som fattades på stämman), så om ni har frågor eller kommentarer gällande uppsättningen av stängslet, så kan dessa som alltid riktas till styrelsen; antingen via kontaktformuläret på hemsidan http://www.Brfglasorten.com eller via styrelsens mail, Brf.glasorten@gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s